Familie, Blomster og Bæredygtighed

Familie, Blomster og Bæredygtighed

Familie, blomster & bæredygtighed

Hej, det er os som gemmer sig bag ”LYKKEGAARD”

”Vi” er Søren og Dea. Vi holder til lidt udenfor Kerteminde i den lille by Revninge, hvor vi også har vores gårdbutik.

Vi har en stor forkærlighed for blomster og planter….og idet hele taget for det som kan gro, op af den nogen gange ret så golde jord.

Vi har samtidig en stor kærlighed for vores familie, og vi er gerne flere generationer med i marken, når der skal arbejdes. Det er vigtigt for os at være sammen, og få kombineret hobby, familie og arbejde. Og der igennem få en masse gode oplevelser sammen.

Søren er opvokset på en gård, og har fra helt lille været med i marken, og har fået arbejdet med jorden helt ind under huden, faktisk var hans bedste- fædre også landmænd.

Jeg (Dea) har arbejdet i blomsterbutik fra jeg var 16 år, og har haft mange skønne blomster gennem mine hænder. Så bærer jeg på et stort kreativt hjerte som altid er på udkig efter nye spændende ting som kan bruges i vores arbejde.

På vores marker med blomster, har vi rigtig mange forskelle sorter, og vi eksperimentere også med nye sorter. Vi lytter også meget til hvad vores kunder efter spørger, og ser på hvad trenden byder på.

Som de faste indslag har vi rigtig mange pæoner, af forskellige slags, dahlia i et hav af farver, og diverse stauder som bruges til fyld blomster i buketter og dekorationer.

Som noget nyt skal bæredygtighed være en af vores drivkrafter i vores produktion. Vi bestræber os på hverdag for at gøre vores produktion, og vores private husholdning så bæredygtig som muligt. Det er en proces, hvor der altid vil være ting at forbedre…..det vil vi fortælle mere om i et andet indlæg!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie, Blomster og Bæredygtighed